top of page
WOUTER DESMET LOGO_low.png
Wouter De smet WDS tuinen vinkt-03.jpg

Totaalproject

Aanleg

Zorgeloos genieten

Na het aanleggen ervan heeft een tuin blijvend aandacht nodig. Daarom biedt WDS Tuinen het verder onderhoud van jouw tuin aan.

Indien gewenst zorgen we het hele jaar door voor de nazorg. We maaien en voeden het gras zodat je het hele jaar een frisgroen gazon hebt.

Indien nodig snoeien we struiken en hoogstambomen. Daarnaast sproeien we tegen het onkruid. Het snoeisel van de struiken wordt ter plaatse verhakseld en meegenomen. Door beroep te doen op ons onderhoud kan jouw tuin optimaal groeien. We kijken er dan ook naar uit om jouw tuin samen te zien evolueren!

– Wouter de Smet, tuinaanlegger & zaakvoeder 

Ontdek waarom WDS tuinen de ideale totaalpartner voor jouw tuin is. Vraag een gratis offerte aan of maak een afspraak.

Zwembaden

en zwemvijvers

In samenwerking met Deltapools - Deltaponds ontwerpen wij uw zwembad. Wij zijn er voor iedereen en vertalen vrijblijvend uw wensen en budget naar duurzame oplossingen met het oog op een kwalitatief hoogwaardig eindresulaat, wat resulteert in een jarenlang probleemloos gebruik van uw zwembad.
 

De Delta Pools zwembaden en de Delta Ponds zwemvijvers zijn eigentijdse topproducten van het type monoblok.Bij de afwerking houden we dan ook rekening met de architectuur van de woning, enkel op die manier zorgt het zwembad voor een unieke en stijlvolle inbreng in uw tuin. Doordat onze prefab baden en vijvers kant en klaar bij U geleverd worden is een snelle, efficiënte inbouw ter plaatse mogelijk en heeft U geen overlast van langdurige bouwwerkzaamheden in uw tuin.

Wouter De smet WDS tuinen vinkt-52.jpg

"Wanneer we onze klanten gelukkig kunnen maken, is onze opdracht geslaagd."

Zwembad
bottom of page