top of page
WOUTER DESMET LOGO_low.png
Wouter De smet WDS tuinen vinkt-3.jpg

Aanpak

Wouter de Smet

WDS Tuinen bestaat uit een jong en dynamisch team die zich toelegt op tuinaanleg en onderhoud van tuinen.


Met onze ervaring, enthousiasme en gebruik van aangepast en modern materiaal, vormen wij uw ideale partner voor uw tuinproject. Ons doel is om met een kwalitatieve en persoonlijke aanpak uw droomtuin te creëren waarin u ten volle kan genieten. De tuin is namelijk doorheen de tijd alsmaar belangrijker geworden in onze omgeving. Ze biedt een plek aan van rust en geeft u ieder seizoen een andere beleving.

"Dat dromen gerealiseerd worden, zie je in de schoonheid en rust van onze tuinaanleg."

Wouter De smet WDS tuinen vinkt-58.jpg

Een tuin voor

iedereen

Elk project klein of groot is een uitdaging voor ons. Van een kleine stadstuin tot zeer grote projecten, we gaan ervoor. In ons vak mag de oppervlakte van een perceel geen belemmering zijn.

Bij landschappelijke werken moet je een visie hebben, moet je groot kunnen denken, je moet vooruit kunnen denken. Bij een kleiner perceel is het de kunst om er alles in te krijgen wat gevraagd wordt en een omgeving te creëren die heel rustig, ontspannen en stressloos oogt.”

"Het doet ons dan ook altijd een enorm plezier als opdrachtgevers, achteraf met voldoening kijken naar onze realisaties.” We zijn geëvolueerd naar een bedrijf dat totaalprojecten uitvoert. 

Wouter De smet WDS tuinen vinkt.jpg

"Vertrouwen is voor ons in elk project de belangrijkste basis."

bottom of page